Sidst opdateret d. 22-04-2010
Compactor

Linux maskotten Tux Psion computere i alle varianter

Anmeldelse: Compactor
Version: 1.20
Licensform: Freeware
Pris: ---
Anmelder: Michael Degn
Anmeldt: 24-09-2001
Producent: Daniel Sissman
Platform: EPOC
Testet på: 5mx, netpad & S7

Compactor

Epoc styresystemet byder på mange gode faciliteter, bl.a. automatisk komprimering af database og kalender filer, men samtidig berøver det også brugeren muligheden for selv at kunne bestemme hvornår man vil komprimere sine data. I sidste ende kan det godt betyde, at man ender med nogle temmelig store filer, og hvis man ikke har et CF kort eller bruger en Revo og derfor lagrer alt i RAM, er hver eneste kB ledig hukommelse af stor betydning.

I stedet for selv at fedte med OPL og skrive et program, er det meget nemmere at benytte nogle af dem, der allerede findes. Compactor er absolut et godt program til den slags. Det er blevet udviklet gennem årene og håndterer kalender, jotter og database filer, herunder også hjælpefiler (*.hlp). Endvidere er der indbygget rutiner, der tjekker for beskadigede filer, og om nødvendigt forsøger reparation af disse.

Komprimeringsmåden kan en være Fil, Mappe, Disk eller Sti, hvilket giver mange alsidige muligheder, idet man kan foruddefinere en standard mappe eller sti. Når man har valgt komprimeringsmåde og igangsat komprimeringen, vises en skærm med den aktuelle status. Har man valgt en mappe, disk eller sti, får man til sidst en samlet oversigt over brugt og genvundet hukommelse.

Compactor er et lille program på kun 34kB, men det er et af de uundværlige, hvis man arbejder meget med databaser og/eller hjælpefiler. Programmet kan downloades fra Pocket IQ's web-side: www.pocketIQ.com og naturligvis også fra Download sektionen på PDAnmark.dk.
Kontakt: Jeg kan kontaktes via       GnuPG nøgle

Copyright © Michael Degn, 2002-2022.  Dette værk er licenseret under en Creative Commons Navngivelse-Del på samme vilkår som 2.5 Danmark Licens.
Tilbage til toppen
Tilbage til SymbianOS
Tilbage til forsiden

Valid XHTML 1.0! Valid css

Besøg siden 28.09.2003