Sidst opdateret d. 27-04-2010
Links

Linux maskotten Tux Psion computere i alle varianter

Jeg har forsøgt at samle en masse gode links her på siden, der omhandler både Psion og Linux samt andet som kan have interesse.

RMR Software Den mest succesfulde Epocprogrammør nogensinde, Al Richey, har her et kæmpe udvalg af software indenfor planlægning, finans, spil, grafik, filhåndtering, programmering og internet.

Zenobyte Hjemsted for det utrolig populære PhoneMan program samt PGP.

Pscience5 Et godt site af Martin Guthrie med masser af freeware programmer, bl.a. de kendte Clock5 og VoiceMan5.

FreEPOC Europas førende freeware softwarehus.

pocketIQ Et alsidigt site med mange forskellige software kategorier, både shareware og freeware.

3lib Omfattende site af Psion guruen Steve Litchfield.

Huub Linthorst Huub Linthorst's hjemmeside. Kendt for bl.a. CodeSafe, S5mboles og ExAb.

Mike McConnell Mike McConnell's hjemmeside. Han er en ren troldmand med opsætning af Psion, modem og mobiltelefoner.

Eric Lindsay Eric Lindsay's hjemmeside. Et omfattende site med meget blandet.

1984 Et protest site mod regeringens lovforslag mod forringet retssikkerhed og forøget kontrol over for borgerne. Der er mange gode råd til at beskytte sig mod de fleste sikkerhedsmæssige trusler.

TSW Som TSW selv siger - "The software you need". Jeg har brugt WebCoder fra TSW til hele mit site, men siden jeg skiftede til Linux som styresystem, så bruger jeg det ikke længere.

HardwareOnline.dk HardwareOnline.dk er et af de største danske hardware sites, med et væld af artikler, nyheder og downloads. Det der især gør HardwareOnline.dk til noget særligt er det store forum, hvor nogle af Danmarks bedste IT-nørder er klar til at hjælpe andre med computer problemer, store som små.

Ubuntu Danmark Ubuntu Danmark er et dedikeret Ubuntu site for alle danske ubuntu-brugere. Især forummet yder en fantastisk support til både begyndere og mere øvede brugere.

Freedomnotbeer.dk Freedomnotbeer.dk drives af Thomas Jensen og Christian Arvai, og huser de meget benyttede guider "Ubuntu guiden" og "Arvai's guides".

Ludvigs Hjørne Kim Ludvigsen har med Ludvigs Hjørne lavet et alsidigt site, og har nogle rigtig gode guider til GNU/Linux.


Kontakt: Jeg kan kontaktes via       GnuPG nøgle

Copyright © Michael Degn, 2002-2022.  Dette værk er licenseret under en Creative Commons Navngivelse-Del på samme vilkår som 2.5 Danmark Licens.
Tilbage til toppen
Tilbage til forsiden

Valid XHTML 1.0! Valid css

Besøg siden 28.09.2003