Sidst opdateret d. 22-04-2010
Download

Linux maskotten Tux Psion computere i alle varianter


Alle programmer indeholder en dansk version. Da visse browsere på PDA´er kan have svært ved benytte de grafiske links har jeg valgt at supplere med et særskilt ordinært link også. Vær opmærksom på, at alle downloads undtagen PC er til EPOC. Kun PC er til Windows

Programmer •  Ikoner og patches •  Værktøjer •  Diverse •  PC


Battery v1.22 Batteriinformation giver dig hurtig adgang til niveauerne af energi i dine batterier, og viser også status af ekstern strømforsyning. Skærminformation viser en masse interessant information om computerens skærm. Systeminformation giver dig en masse information om din maskine. Den givne information er magen til den der gives i system skærmen, men er grupperet på en lidt anderledes måde.
Download

Bunny v1.03 Sjovt lille korttrickspil.
Download

Clock5 v1.86 Clock5 er den første kodeordsbeskyttede screensaver til EPOC platformen. Byder også på mange andre funktioner, bl.a. kalender, verdensure, stopure og meget mere.
Download

CodeSafe v7.31 Holder styr på PIN-koder, brugernavne, kodeord og andre fortrolige informationer. Nu er programmets filer blevet ikon baseret, og man kan derfor starte dem direkte fra systemskærmen.
Download

Coffee v1.06 Et kortspil i stil med RMRGolf.
Download

Compactor v1.20 Komprimerer databaser og kalendere.
Download

Conjugue v3.00 Conjugue er et kraftfuldt stykke software, som gør dig i stand til at bøje ethvert fransk udsagnsord i alle benyttede tidsformer. Softwaren kender alle irregulære udsagnsord og kan give dig modellen, der er brugt til at bøje udsagnsordet, du indtastede. Softwaren er ligeledes virkelig hurtig, idet bøjningen af et udsagnsord sker øjeblikkelig. Stavekontrollen lader dig automatisk tjekke stavemåden på udsagnsordet (hvis du har den franske ordbog) du har indtastet, og tilbyder dig alternativer, hvis stavemåden er forkert. Conjugue brugerfladen er brugervenlig og lader dig kontrollere den med enten pennen eller tastaturet.
Download

Conquête v1.34 Et sjovt og underholdende spil om verdensherredømmet. Indeholder Conquête_farve.sis som er til farvemaskiner og Conquête_monokrom.sis som er til monokrome maskiner. Farveversion kan sagtens installeres på monokrome maskiner, men grafikken bliver så noget mørkere.
Download

Contrast v1.18 Program til indstilling af kontrast.
Download

Crypto v1.17 Krypteringsprogram. Anvender bl.a. RC4 algoritmen. Indbygget mulighed for at udradere kildefilen så denne ikke kan genskabes af uvedkommende.
Download

Defragment v1.05 Et lille program til defragmentering af hukommelsen.
Download

Encrypt-it! v4.00 Krypteringsprogram. Anvender RC-4WA og Safer SK-128 algoritmerne. Har indbygget udraderingsfunktion og time-out funktion. Kan behandle op til 100 filer i gruppemodus.
Download

ExAb v7.13 Det mest omfattende makro-program nogensinde til Epoc maskinerne.
Download

FlWorld v4.41 FlWorld er et alternativt interface til verdenstid funktionerne i det indbyggede Time program. Featurene inkluderer bl.a....
 • Viser aktuel tid i op til seks byer, valgt fra Time programmets database
 • Verdenstidszonekort med områder over nat og dag
 • Fotorealistisk månefasevisning
 • Tidszone kalkulator med alarmfunktion
 • Automatisk sommertidcheck
Download

Graph32 v2.21 Graph32 er et plotnings- og funktionsanalyseværktøj. Det indbefatter kartesiansk funktionsanalyseværktøj og cirkel, parametrisk, kartesiansk og induktive funktioner plotningsmuligheder. Det indbefatter også en 3D overflade plotter.
Matrix-plugin filen er medtaget i denne zip-fil.
Download

JWIN v2.10 "Just What I Need" (eller det korte JWIN) er en samling værktøjer som er designet til at lade dig få hurtig og nem adgang til de små ting du altid behøver at vide, men aldrig kan finde. Det er bevidst holdt lille i størrelse, så det altid kan holdes åbent og derfor lade dig foretage hurtige skift med genvejstaster (det ville ikke være muligt med et større program) til alle dets fakta, tal og funktioner. Kort og godt, JWIN er "alt hvad du behøver, lige ved hånden."
Download

Link v1.08 Til styring af fjernforbindelsen.
Download

MbmUtils v1.06 Program med mange funktioner til manipulering af MBM filer.
Download

MultiContacts v2.00 MultiContacts er udvidelse af EPOC Contacts applikationen, hvilket gør det muligt at have adskillige Kontaktlister. På en måde kan man sige at MultiContacts introducerer et koncept med "Kontaktkategorier" til EPOC platformen. MultiContacts giver bl.a. følgende features:
 1. Multiple Kontaktlister
 2. Genveje til Kontaktlister
 3. Plugin understøttelse
 4. Fuld understøttelse af menu og værktøjsbjælke
 5. Hjælpefil
 6. Betjening i 3 modi
 7. Liste over nylige filer
 8. Sikker kopieringsprocedure
 9. Trin for trin eksekveringslogning
 10. Automatisk kontaktlistegendannelse
 11. Fuld nødgendannelse
Download

MyNotes v1.87 MyNotes tillader korte noter (på op til 255 tegn) at blive indtastet. I venstre side af skærmdelen vises begyndelsen af hver note, op til 10 noter i alt. I højre side af skærmdelen vises derimod hele indholdet af den aktuelt valgte note.

Noter kan vises med én af fem effekter (Normal, Afkrydset, Udstreget, Fed eller Kursiv) og én af tre fonte (Arial, Times New Roman eller Courier). Noter kan også tildeles en prioritet; prioriteter er nummereret fra 1-5, med 1 som havende den højeste prioritet.

PostIt er medtaget i zip-filen.
Download

PhoneMan v2.101F PhoneMan lader dig sende og modtage SMS og redigere telefonbogen på din mobiltelefon ved brug af en computer, kørende på EPOC operativ systemet. Fra v2.98 understøttes ligeledes extended phonebooks i de nyeste mobiltelefoner. Den understøtter både infrarøde og serielle forbindelser til din telefon. Du kan ligeledes sende email meddelelser via SMS. Tillægsfunktioner, der understøttes af nogle telefoner, inkluderer at lade dig redigere operatør-logoer, indstille ringemønstret på telefonen og komponere din egen melodi til telefonens ringetone. Melodier kan gemmes, og Ringeprofiler lader dig hurtigt indstille telefonen til en gemt ringeindstilling.

Bemærk: den danske opdaterede hjælpefil er vedlagt i zip-filen.

Der forekommer stadig nogle få engelske ord i programmet, men de er det man kalder "hard coded" i selve kernen af programmet, og derfor kan jeg ikke gøre mere ved det.

PhoneMan v2.101F er blevet freeware. Du kan registrere programmet med denne kode: Navn: freecode - Kode: 94934055 (Zenobyte yder dog ikke support til freeware versionen)
Download

PostIt v1.05 Et lille program som enten kan bruges selvstændigt eller sammen med MyNotes. Viser en besked på skærmen hver gang Psion maskinen tændes.
PostIt er medtaget i MyNotes.
Epocedit.opo modulet er blevet opdateret til v1.20.
Download

RealTime v5.22 Et lille program som fortæller lidt om den aktuelle dag. Kan beregne fødselsdage, juledag, påske, dage imellem to givne datoer eller tid imellem to klokkeslet.
Download

RMRAutoText v2.11 RMRAutoText - Klippebordsværktøj og Tekstmakro kombinerer to uundværlige værktøjer i ét program;
1) Det er et makro-program til hurtig indsættelse af tekst kun ved brug af nogle få tastetryk.
2) Det er et klippebordsværktøj, som husker hvert eneste stykke data som du klipper eller kopierer! - også multiple datamængder.
Bemærk: den danske hjælpefil er vedlagt i zip-filen.
Download

RMRBank v3.10B RMRBank - Personlig regnskabspakke - er den mest omfattende finanspakke der findes til Psion Serie 5. Udover de sædvanlige funktioner såsom Transaktionslagring og afstemning, arkivering, Stående ordrer og Kategorier, har den også multi-valuta understøttelse, fuld Quicken/MS Money kompatibilitet, valgfri kodeordsbeskyttelse, filtre og en "Kig fremad" modus. I tillæg har den også valgfrie (gratis) "plug-in" moduler til overvågning af benzinforbrug, Bolig inventar, Investeringsovervågning, Budgetplanlægning, overvågning af forbrugsressourcer såsom elektricitet, vand, varme, gas, olie o.lign., samt et fuldt Udgiftskonto-overvågningsprogram.

Bemærk: den danske hjælpefil samt instruktionsfil er vedlagt i zip-filen.
Download

RMRBank v1.50 RMRBank - Personlig regnskabspakke - er den mest omfattende finanspakke der findes til Psion Serie 5. Udover de sædvanlige funktioner såsom Transaktionslagring og afstemning, arkivering, Stående ordrer og Kategorier, har den også multi-valuta understøttelse, fuld Quicken/MS Money kompatibilitet, valgfri kodeordsbeskyttelse, filtre og en "Kig fremad" modus. I tillæg har den også valgfrie (gratis) "plug-in" moduler til overvågning af benzinforbrug, Bolig inventar, Investeringsovervågning, Budgetplanlægning, overvågning af forbrugsressourcer såsom elektricitet, vand, varme, gas, olie o.lign., samt et fuldt Udgiftskonto-overvågningsprogram.

Bemærk, dette er ER6 versionen (Nokia 9210).
Download

RMRCar v2.30 RMRCar - Firmabil logbog er et program der lader dig holde øje med dit forbrug af en firmabil. Individuelle rejser, kategoriseret som Forretning eller Privat, og alle tilhørende benzinkøb er registreret og kan med passende mellemrum udskrives eller eksporteres for at få godtgjort udgifterne.

Bemærk: den danske hjælpefil er vedlagt i zip-filen.
Download

RMRCar v1.50 RMRCar - Firmabil logbog er et program der lader dig holde øje med dit forbrug af en firmabil. Individuelle rejser, kategoriseret som Forretning eller Privat, og alle tilhørende benzinkøb er registreret og kan med passende mellemrum udskrives eller eksporteres for at få godtgjort udgifterne.

Bemærk, dette er ER6 versionen (Nokia 9210).
Download

RMRContact v2.30 RMRContact - Kontaktmanager er i øjeblikket det nærmeste tilsvarende til Act! til EPOC maskiner. Ikke blot vil RMRContact hjælpe dig med at styre en liste med dine kontakter (Firmaer, kollegaer, venner o.s.v.), det giver dig også en hurtig og nem måde, hvorpå du kan tildele forskellige opgaver du skal have fuldført sammen med dem. På den måde gør RMRContact dig i stand til at organisere din tid mere effektivt og holde styr på den tid du bruger på hver enkelt person eller hvert firma.

Bemærk: den danske hjælpefil er vedlagt i zip-filen.
Download

RMRDiet v2.30A RMRDiet - Diæt-, vægt- & træningsopfølger, der lader dig overvåge din indtagelse af mad, din vægt og dit træningsprogram, som en del af et samlet vægttabsprogram. Fuldt ud konfigurerbar til dine behov og en stor støtte i dine bestræbelser på "at blive på sporet".

Bemærk: den danske hjælpefil er vedlagt i zip-filen.
Download

RMRExpense v1.00 RMRExpense - Udgiftsovervåger, lader dig holde styr på din udgiftskonto. Du kan oprette multiple ture til at registrere forretningsudgifter. Du definerer navngivne ture, med et tilladt forbrug (som tillæg), kilometerpenge og operationsvaluta. Du kan definere kategorier til klassificering af udgifter som måltider, tog, hoteller, taxier o.s.v. Du kan så indtaste udgifter, eller kørte distancer på en rejse, og udgiften beregnes automatisk ud fra kilometerpengene. Standardposter kan defineres for jævnligt forekommende udgifter. Programmet tillader også poster i fremmedvaluta, med konvertering til den definerede valuta. Du kan så markere poster som afstemt eller understreget når de er godtgjort, og eksportere hele turen til en tekstfil, som kan importeres i et regneark eller en tekstbehandler. Afstemte turudgifter kan derefter arkiveres, hvor et separat arkivskærmbillede lader dig kigge på historikfilen.

Bemærk: den danske hjælpefil er vedlagt i zip-filen.
Download

RMRFuel v2.30B RMRFuel - Overvågning af benzinforbrug, lader dig overvåge benzinforbruget af op til 10 køretøjer. Det vedligeholder en fortegnelse af betalte beløb, udgifter pr. liter/gallon, kørte km og benzinforbrug, og præsenterer dette i et tekstformat og som en graf. En påmindelsesfunktion er indbygget til f.eks. periodiske eftersyn eller olieskift. Programmet er fuldt ud konfigurerbar til alle internationale måleenheder.

Bemærk: den danske hjælpefil samt instruktionsfil er vedlagt i zip-filen.
Download

RMRFuel v1.50 RMRFuel - Overvågning af benzinforbrug, lader dig overvåge benzinforbruget af op til 10 køretøjer. Det vedligeholder en fortegnelse af betalte beløb, udgifter pr. liter/gallon, kørte km og benzinforbrug, og præsenterer dette i et tekstformat og som en graf. En påmindelsesfunktion er indbygget til f.eks. periodiske eftersyn eller olieskift. Programmet er fuldt ud konfigurerbar til alle internationale måleenheder.

Bemærk, dette er ER6 versionen (Nokia 9210).
Download

RMRGolf v2.30 RMRGolf - er det klassiske "Golf" kortspil produceret til EPOC maskinerne. Det udnytter fuldt ud de grafiske muligheder i EPOC maskinerne, og er optimeret til brug på disse platforme.

Bemærk: den danske hjælpefil er vedlagt i zip-filen.
Download

RMRHome v2.20 RMRHome - Boliginventar er baseret på Quicken Home Inventory modulet. Du kan holde øje med med dine ejendele, inklusive købsdato, beskrivelse, værdi og serienummer. Programmet lader dig derefter se dem efter rum eller kategori, såvel som det viser total værdi, hvilket kan bruges til forsikringsformål. En mulighed for at holde værdierne ajour i.f.m. inflation er også inkluderet.

Bemærk: den danske hjælpefil samt instruktionsfil er vedlagt i zip-filen.
Download

RMRHome v1.50 RMRHome - Boliginventar er baseret på Quicken Home Inventory modulet. Du kan holde øje med med dine ejendele, inklusive købsdato, beskrivelse, værdi og serienummer. Programmet lader dig derefter se dem efter rum eller kategori, såvel som det viser total værdi, hvilket kan bruges til forsikringsformål. En mulighed for at holde værdierne ajour i.f.m. inflation er også inkluderet.

Bemærk, dette er ER6 versionen (Nokia 9210).
Download

RMRInvest v2.20 RMRInvest - Investeringsovervåger - lader dig følge med i udviklingen af flere porteføljer af aktier, obligationer eller gældsbreve. Hovedskærmen indeholder alle oplysningerne om hver investering, inklusive seneste pris og den totale værdi af porteføljen. For hver investering og for den totale værdi, er en anden skærm tilgængelig - og den viser en grafisk præsentation over den historiske udvikling såvel som statistiske nøgletal for de samlede gevinster eller tab.

Bemærk: den danske hjælpefil er vedlagt i zip-filen.
Download

RMRInvest v1.50 RMRInvest - Investeringsovervåger - lader dig følge med i udviklingen af flere porteføljer af aktier, obligationer eller gældsbreve. Hovedskærmen indeholder alle oplysningerne om hver investering, inklusive seneste pris og den totale værdi af porteføljen. For hver investering og for den totale værdi, er en anden skærm tilgængelig - og den viser en grafisk præsentation over den historiske udvikling såvel som statistiske nøgletal for de samlede gevinster eller tab.

Bemærk, dette er ER6 versionen (Nokia 9210).
Download

RMRMontana v2.30 RMRMontana - er det klassiske "Montana" kortspil produceret til EPOC maskinerne. Det udnytter fuldt ud de grafiske muligheder i EPOC maskinerne, og er optimeret til brug på disse platforme.

Bemærk: den danske hjælpefil er vedlagt i zip-filen.
Download

Download RMRNotes - Notatblok - er designet til at udfylde det mere "strategiske" RMRTask program med et simpel "Notatblok" program. Programmet vil befinde sig i baggrunden og være klar til at blive hevet frem med en "genvej" så der kan indtastes notater. Notaterne kan prioriteres, allokeres til en kategori, sorteres og sidst men ikke mindst, visningen kan filtreres. Ligesom alle mine programmer er det udpræget konfigurerbart, så du kan bruge lige så meget eller lidt af programmets færdigheder som du ønsker.

Bemærk: den danske hjælpefil er vedlagt i zip-filen.
Download

RMRNotes v1.50 RMRNotes - Notatblok - er designet til at udfylde det mere "strategiske" RMRTask program med et simpel "Notatblok" program. Programmet vil befinde sig i baggrunden og være klar til at blive hevet frem med en "genvej" så der kan indtastes notater. Notaterne kan prioriteres, allokeres til en kategori, sorteres og sidst men ikke mindst, visningen kan filtreres. Ligesom alle mine programmer er det udpræget konfigurerbart, så du kan bruge lige så meget eller lidt af programmets færdigheder som du ønsker.

Bemærk, dette er ER6 versionen (Nokia 9210).
Download

RMRReverse v1.10 RMRReverse - Othello spil er en EPOC version af det populære "Othello" spil. Det udnytter fuldt ud de forøgede grafiske muligheder på EPOC platformene, og tilbyder et mix af højkvalitets grafik og vanedannende gameplay!

Bemærk: den danske hjælpefil er vedlagt i zip-filen.
Download

RMRRevertris v1.00 RMRRevertris - Revertris er et puslespil, som kombinerer koncentrationstaktik med tidsangreb arcade action. Ved brug af konventionelle tetraminer (fliser lavet af 4 sammenkædede celler), starter Revertris hvor Tetris™ slutter, og bringer spillet op på et nyt niveau af morskab.

Bemærk: den danske hjælpefil er vedlagt i zip-filen. Denne zip-fil indeholder både Revo, 5mx og S7/netBook versionerne.
Download

RMRShop v1.10 RMRShop - Indkøbslistemanager er baseret på best-selleren Shopping List Manager (SLM) til Windows PC, skrevet af Joel Rose. Idéen er, at du foruddefinerer lister med artikler, deres gangplacering og evt. priser, som du normalt køber i hver af dine lokale butikker. Når det så er tid til at handle, kan du nemt lave din indkøbsliste blot ved at klikke på artiklerne. Når dette er gjort, kan du sortere listen efter gangnummer, således at mens du går rundt i butikken, opremses artiklerne i rækkefølge. De kan derefter afkrydses efterhånden som de kommes i indkøbsvognen. Hvis prismuligheden er aktiveret, kan hver artikel allokeres med et skønsmæssigt beløb, så du kan se hvor meget slutregningen bliver på. Kan være meget nyttigt, hvis man gerne vil undgå alle de der "impulskøb". Programet kan også klare kuponer, hvilket markeres med en stjerne ud for artiklen, såfremt dette anvendes.

Bemærk: den danske hjælpefil samt butikken Bilka er vedlagt i zip-filen.
Download

RMRSol v2.30 RMRSol - 7-kabale er det klassiske 7-kabale kortspil produceret til EPOC maskinerne. Det udnytter fuldt ud de grafiske muligheder i EPOC maskinerne, og er optimeret til brug på disse platforme.

Bemærk: den danske hjælpefil er vedlagt i zip-filen.
Download

RMRTable v1.00 RMRTimeTable - Tidsplansprogram, lader dig registrere afgangs- og ankomstrejsetider for op til 3 forskellige køreplaner, som vises i tidsskaleret visning i et enkelt skærmbillede. I den simpleste form kan disse blot bruges som uafhængige referencekøreplaner. Imidlertid, hvis køreplanerne er bestanddelene i din normale rejse (f.eks. busser, tog, fly eller en kombination), så vil visningen nemt lade dig overvåge dine forbindelsestider. Tre visninger lader dig vedligeholde forskellige køreplaner til hverdage, lørdage og søndage, hvor servicen afviger. Desuden kan multiple køreplaner holdes til oplysninger om returrejser.

Bemærk: den danske hjælpefil er vedlagt i zip-filen.
Download

RMRTask v2.50D RMRTask - Udvidet Opgaveplanlægger - er tiltænkt som en omfattende "Opgaveplanlægger" som erstatning for den mere begrænsede version der er bygget ind i Kalenderprogrammet. Det lader dig allokere opgaver til 2 forskellige kategorier, ligesom allokering af prioriteter og forfaldsdatoer. Den understøtter "gentage opgaver, alarmer og vedhængte memoer" på samme måde som Kalender. Skærmen kan konfigureres til at vise forfaldne opgaver, aktuelle opgaver, igangværende opgaver og færdiggjorte opgaver på forskellige måder. Du kan kæde programmet sammen med specifikke regneark, Word dokumenter eller Kalender filer, og i modsætning til den indbyggede version, kan du arkivere færdiggjorte opgaver for fremtidig reference, og anvende forskellige filtre på skærmen for at vise præcis de opgaver du vælger.

Bemærk: den danske hjælpefil samt instruktionsfil er vedlagt i zip-filen.
Download

RMRTask v1.50 RMRTask - Udvidet Opgaveplanlægger - er tiltænkt som en omfattende "Opgaveplanlægger" som erstatning for den mere begrænsede version der er bygget ind i Kalenderprogrammet. Det lader dig allokere opgaver til 2 forskellige kategorier, ligesom allokering af prioriteter og forfaldsdatoer. Den understøtter "gentage opgaver, alarmer og vedhængte memoer" på samme måde som Kalender. Skærmen kan konfigureres til at vise forfaldne opgaver, aktuelle opgaver, igangværende opgaver og færdiggjorte opgaver på forskellige måder. Du kan kæde programmet sammen med specifikke regneark, Word dokumenter eller Kalender filer, og i modsætning til den indbyggede version, kan du arkivere færdiggjorte opgaver for fremtidig reference, og anvende forskellige filtre på skærmen for at vise præcis de opgaver du vælger.

Bemærk, dette er ER6 versionen (Nokia 9210).
Download

RMRText v2.30 RMRText - Tekst & Hex redigerer er designet til at lade dig redigere enhver fil på EPOC maskinen med enten en tekst-redigerer eller en hex-redigerer. Hex-redigereren har både en hex og en ASCII redigeringsmåde.

Bemærk: den danske hjælpefil er vedlagt i zip-filen.
Download

RMRTV v1.01 RMRTV - TV-listemanager, lader dig holde styr på de TV-programmer, som du ønsker at se og/eller optage. Du kan for hver dag definere programmerne, med de associerede kanaler og tidspunkter. Såfremt programmet er en serie, kan du specificere det som en gentaget post, og så vil det automatisk fremkomme på hver af disse dage. Et program kan også blive annoteret som "optagelse", hvis du ikke agter at se det med det samme, og du kan ligeledes bruge EPOC's indbyggede alarmer i Time programmet til at advare dig om at starte videomaskinen. Selvom det ikke er vist på vores screenshots, så understøtter programmet fuldt ud evnerne til at vise farver på netBook/Serie 7.

Bemærk: den danske hjælpefil er vedlagt i zip-filen.
Download

RMRUtils v2.10F RMRUtils - Utilities og konverteringer sørger for hurtig og nem konvertering mellem alle almindelige og (mange, mange mindre almindelige) enhedsværdier, såvel som adskillige andre praktiske og forskellige utilities. Det er meget rationel med hukommelsen, så du kan roligt lade det køre i baggrunden altid for at sikre, at det kun er nogle få tastetryk væk når du har brug for det.
Download

SaveMail v3.13 Et selvstændigt program, der kopierer dine emails til en database eller et Word dokument til fremtidig reference. Dette sikrer en mere smidig kørsel af Email programmet og desuden er dine uvurderlige emails i sikkerhed, hvis der skulle ske noget.
Download

SmallBase v4.03 SmallBase er en udvidet database manager, som lader brugeren oprette flere tabeller i den samme fil. Programmet understøtter farver og kan kodeordsbeskyttes (med 256-bit algoritme fra Encrypt-it! - venligst stillet til rådighed af Peter Csutora).

Bemærk: den danske hjælpefil er vedlagt i zip-filen.
Download

SmallBase v4.03 SmallBase er en udvidet database manager, som lader brugeren oprette flere tabeller i den samme fil. Programmet understøtter farver og kan kodeordsbeskyttes (med 256-bit algoritme fra Encrypt-it! - venligst stillet til rådighed af Peter Csutora).

Bemærk, dette er ER6 versionen (Nokia 9210).
Download

SysBack v2.11F> Et lille hjælpeprogram som gendanner systemindstillingerne efter en nulstilling.
Download

Utilities v5.35 En uundværlig samling værktøjer der bl.a. består af stopur og nedtællingsur, valutakonvertering, momsregner, konverteringer af alle slags, rejsekalkulator, lottonumre, tekstredigering, huskeblok, modstandsberegning, basekonvertering, disk-, backlight-, batteri- og systeminformation samt meget meget mere.
Download

VacTrac5 v2.20 VacTrac5 - Ferie & Fraværsopfølger lader dig holde øje med ferie og fravær for et team af medarbejdere, hvilket gør dig i stand til at udnytte ressourcerne bedst muligt. Hvert enkelt fravær kan kategoriseres og passende filtre kan anvendes i visningen. Derudover kan visningen sorteres efter navn, afdeling eller telefon for at gøre opgavestyringen nemmere.

Bemærk: den danske hjælpefil er vedlagt i zip-filen.
Download

vCal v1.06 vCal er et lille program som opretter en vCalendar fil fra en Epoc Agenda eller en Epoc Agenda fra en vCalendar fil. Programmet gør det muligt at kalenderdata kan overføres mellem din Epoc Agenda og ethvert andet kalender system som understøtter vCalendar standarden. Programmet synkroniserer dog "ikke" data.
Download

VoiceMan5 v1.43 En Voice Notes manager til din Serie 5/5mx. Giver mulighed for at lave dine Voice Notes på et CF kort.
Download

WorldTime v1.29 Et meget avanceret program med verdensure. Kan vise en masse information om ens hjemby, bl.a. julianske dato, GMT tid & dato, lokal tid & dato, Solens aftagen, Solens RA (lige himmelske opstigen), Solens højde og azimuth samt meget mere.
DownloadProgrammer •  Ikoner og patches •  Værktøjer •  Diverse •  PC


Farveikon Charmap Indeholder Charmap.aif
Installeres i :\System\Apps\Charmap\
Download

Farveikon Collins EG Indeholder bigcolg.aif og CollinsG.aif
Installeres i :\System\Apps\BigColg\ og i :\System\Apps\Collinsg\
Download

Farveikon Compactor Indeholder Compactor.aif
Installeres i :\System\Apps\Compactor\
Download

Farveikon Encrypt-it! Indeholder Encrypt.aif
Installeres i :\System\Apps\Encrypt\
Download

Farveikon FreeCell Indeholder FreeCell.aif og FreeCell.mbm
Installeres i :\System\Apps\FreeCell\
Download

Farveikon Graph32 Indeholder Graph32.aif, icon1.mbm, icon2.mbm, icon3.mbm, icon3d.mbm, icon3dm.mbm, icon4.mbm og picture.mbm
Installeres i :\System\Apps\Graph32\
Download

Farveikon MindTools Indeholder (ActionPlanner.aif, ap.mbm), (Brainstormer.aif, bs.mbm), (cm.mbm, CreativeMind.aif) og Mindt.aif
Installeres i :\System\Apps\ActionPlanner\
Installeres i :\System\Apps\Brainstormer\
Installeres i :\System\Apps\CreativeMind\
Installeres i :\System\Apps\Mindt\
Download

Farveikon PGP Indeholder Pgp.aif og Pgp.mbm
Installeres i :\System\Apps\Pgp\
Download

Farveikon PocketChess Indeholder Pktchess.aif
Installeres i :\System\Apps\Pktchess\
Download

Farveikon PowerBase Indeholder PowerBase.aif og PowerBase.mbm
Installeres i :\System\Apps\PowerBase\
Download

Farveikon PsiBio Indeholder PsiBio.aif og PsiBio.mbm
Installeres i :\System\Apps\PsiBio\
Download

Farveikon PsiList Indeholder PsiList.aif og PsiList.mbm
Installeres i :\System\Apps\PsiList\
Download

Farveikon RMRDraw Indeholder RMRDraw.aif og RMRDraw.mbm
Installeres i :\System\Apps\RMRDraw\
Download

Farveikon RMRFile Indeholder RMRFile,aif og RMRFile.mbm
Installeres i :\System\Apps\RMRFile\
Download

Farveikon Voyage5 Indeholder Voyage5.aif og Voy5bar.mbm
Installeres i :\System\Apps\Voyage5\
DownloadProgrammer •  Ikoner og patches •  Værktøjer •  Diverse •  PC


16GreysINI Som standard viser ER5 maskinerne kun 4 gråtoner. Med 16GreysINI kan dette laves om til 16 gråtoner, som maskinerne jo er i stand til. Bemærk at efter installation skal der foretages en soft reset for at ændringen kan træde i kraft.
Download

IMAP4 support 2.00 Med denne plugin kan man udover POP3 også køre IMAP4 protokollen i Email applikationen på 5mx, Revo, Mako og MC218. Er i denne version inkompatibel med S7. Måske laver jeg en speciel kompatibel version til S7.
Download

MCU v1.10 Mobile Connectivity Update fra Psion. Løser de fleste problemer med hensyn til kommunikation via infrarød port til f.eks. mobiltelefoner.
Download

MLDStamp v1.70c En lille makro af Marc Jeitz, hvor jeg har været med til at udvikle de danske formater. Makroen kan indsætte ugedag, bynavn, dato m.m. i forskellige formater i dokumenter. Har ikke tidligere været tilgængelig.
Download

MobileGPRSU v2.00 Mobile GPRS Update fra Psion. Også kendt som MCU v2.00. Nødvendig til kommunikation via GPRS. Virker samtidig også til GSM. Er normalvis ikke nødvendig på S7/netBook/netpad, men der sker ikke noget ved at installere alligevel. Bemærk at det efter installation er nødvendigt at slette følgende fil: C:\System\Libs\IrDA.prt
Download

Reboot makro En lille makro til blød nulstilling af Epoc maskinen ved hjælp af software.
Download

Sysram1.OPX v5.20 Uundværlig OPX-fil. God at have i reserve, såfremt et program har slettet den oprindelige i forbindelse med afinstallering.
Download

SystInfo.OPX v5.10 Uundværlig OPX-fil. God at have i reserve, såfremt et program har slettet den oprindelige i forbindelse med afinstallering.
DownloadProgrammer •  Ikoner og patches •  Værktøjer •  Diverse •  PC


5mx manual Manual til 5mx i både MS Word og EPOC Word. Er pakket i .zip.
Download

Lyde i Epoc format Her er samlet 60 af de mest populære lyde i Epoc format. Kan bruges til alarmer m.m. Pakket i zip og fylder 679KB.
Download

MC218 manual Manual til MC218 i pdf-format. Er pakket i .zip.
Download

Wallpapers Jeg har her samlet 78 af de allerbedste wallpapers i mbm format. De er pakket i zip og fylder 971KB.
DownloadProgrammer •  Ikoner og patches •  Værktøjer •  Diverse •  PC


Win2K bootdisk#1
Win2K bootdisk#2
Win2K bootdisk#3
Win2K bootdisk#4
Dansk Windows 2000 Professional bootdisketter. De er lavet som exe-filer, klar til installering på 4 stk. disketter.
MD5 checksum: 211131db61bcd433aa983ff08e340397 / bd93197d4cdf1e546c4b349ba8f328a3 / b8256af4b00e2a9a393dc5086106e953 / 2d43830ce27795aa59b240ecb6bcd704
Win2K bootdisk#1   Win2K bootdisk#2   Win2K bootdisk#3   Win2K bootdisk#4

MSconfig MSconfig til Windows 2000. Placeres i :\WINNT\System32\
MD5 checksum: 06b6d4e46d5cf01494325e556e0635b8
Download

Reg 48bit LBA Værktøj til at aktivere 48-bit LBA i registreringsdatabasen så der kan anvendes diske over 127 GB på systemer, der ikke som standard understøtter dette.
MD5 checksum: 8f985a80aa167897dedf2e87cfd02bca
Download

Win98SE bootdisk Dansk Windows 98SE OEM bootdisk. Lavet som .exe-fil, klar til installering på en diskette. Opdateret så FORMAT.COM nu er medtaget.
MD5 checksum: a1805d511af67b51f1860aa1f456d47d
Download

Lspfix Lspfix kan fixe en inficeret netforbindelse af NewDotNet.
MD5 checksum: 6b09d9605eddd8129b7e94e42883c535
Download

WinsockXPFix WinsockXPFix kan fixe en inficeret Winsock.
MD5 checksum: 5f791c14cec3d5894ee5bfad8697f4fe
Download

KillBox KillBox kan slette filer som ellers er umulige at få slettet.
MD5 checksum: 5a627546b9f9b91426dda42dbad9e3cc
Download

HostsFileReader HostsFileReader er til at kigge og redigere i hosts-filen.
MD5 checksum: 16fa3700f317c9600901fb4f3485102d
Download

FileAlyzer v1.6.0.4 FileAlyzer er til at analysere filer med, og viser en masse nyttige oplysninger.
MD5 checksum: 5d2c587daa6f2cc457c344f469d1335f
Download

HijackThis v1.99.1 HijackThis scanner computeren og laver en log over kørende processer, toolbars, opstartsprogrammer og meget andet.
Download

CWShredder v2.19 CWShredder kan fjerne infektioner med CoolWebSearch samt varianterne.
MD5 checksum: c8a6b75e72df96dec9b71498849b7590
Download

DelDomains DelDomains kan bruges til at slette 015 - Trusted Zone malware linier, som ikke vil forsvinde med HJT. Når downloadet: Højreklik på DelDomains.inf og vælg: Install - Dette vil fjerne alle entries i Trusted og Restricted zone.
MD5 checksum: 6733c3d474c26974561a9a9b3caaeea1
Download

RecyclerFix Nulstiller Papirkurven. Filen køres og computeren genstartes.
MD5 checksum: 8014abec4b6c381f323364808a756b85
Download

VX2Finder v1.00.0060 VX2Finder kan finde Look2Me trojanere og er vigtig i bekæmpelsen af disse infektioner.
MD5 checksum: 30a4e78e2c9640e20f1e4eb41ce538a0
Download

CWS.SmartKiller CoolWWWSearch.SmartKiller bruges i de tilfælde, hvor CWS-infektionen lukker forskellige sikkerhedsprogrammer, bl.a. CWShredder og HijackThis. Efter rensning vil disse fungere korrekt igen.
MD5 checksum: df9de1b8d26da2906b5004ba57890571
Download

NDNuninstall 6.38 NDNuninstall er en uninstaller til NewDotNet infektioner, og gør det lidt nemmere at få disse fjernet. Af sikkerhedsmæssige årsager anbefaler jeg at man henter både Lspfix og WinsockXPFix, og har disse liggende inden man begynder at fjerne NewDotNet.
MD5 checksum: 77c92713297c1c8b4f4c01c170c2ba89
DownloadProgrammer •  Ikoner og patches •  Værktøjer •  Diverse •  PCKontakt: Jeg kan kontaktes via       GnuPG nøgle

Copyright © Michael Degn, 2002-2022.  Dette værk er licenseret under en Creative Commons Navngivelse-Del på samme vilkår som 2.5 Danmark Licens.
Tilbage til toppen
Tilbage til forsiden

Valid XHTML 1.0! Valid css

Besøg siden 28.09.2003