Sidst opdateret d. 22-04-2010
Projekter

Linux maskotten Tux Psion computere i alle varianter

Her vil jeg beskrive mine Epoc relaterede projekter. Har du forslag eller kommentarer, er du velkommen til at sende mig en email. Samtlige programmer som jeg har været involveret i, kan downloades fra download sektionen.

Jeg har koordineret farve ikonerne sammen med Martin Guthrie, og for at have samling på alle disse ikoner + patch filer som vi er flere om at lave er de uploadet på Martin's site. Dem jeg selv har lavet er dog tilgængelige i download sektionen.

Farve ikon til Target
Lave et farve ikon til Target + patch fil.

CPR-tjek
Det er et projekt jeg selv har opfundet. Programmet kan bruges til at tjekke om et CPR-nummer er korrekt. Det er noget jeg kører sammen med Morten. Den første alfa version er nu udviklet. Formlen er implementeret og programmet kan skelne mellem korrekte og falske numre (det er da en god start). Men der er endnu et stykke vej før det kan frigives. Nu er jeg gået lidt i tænkeboks. Et problem er dukket op og skal løses.

PostNr
Også et af mine egne projekter, men som jeg ligeledes kører sammen med Morten. Det er i al enkelhed et program med alle danske postnumre, hvor man kan søge på enten by eller postnummer. Har ligget i mølposen i lang tid, men jeg håber at kunne opprioritere projektet.

DA-EN
Et projekt som kun er på idé stadiet, da det bliver ret omfattende. Et program med Dansk-Engelsk ordbog. Det skal være en erstatning for DicoS5, som blev opgivet af forfatteren. Kører jeg også sammen med Morten.

iContacts
iContacts v1.90 fra SymbianWare er oversat til dansk. Nu mangler SymbianWare bare at implementere den danske udgave i den officielle udgave. Da jeg for nylig forhørte mig hos SymbianWare om status havde de desværre droppet planerne og ville ikke implementere den danske version selvom den var klar. Det er trist, men da det er deres program kan jeg ikke gøre mere. Jeg har appelleret til deres gode side, men indtil videre har det ikke nyttet noget.

Psion Commander
Psion Commander er en fil manager, som er udviklet af Wolfgang Golder. Hans projekt er nu blevet internationalt, da der efterhånden er en del med i udviklingsarbejdet. I øjeblikket er PC ved version 0.97.

Fuldførte projekter

Conquête
Jeg er i gang med den danske version af Conquête v1.34. Der har været nogle programmeringstekniske vaskeligheder, som gjorde at programmet konstant gik ned, men dem har jeg nu fået løst. Ikonerne er også blevet farvelagt. Jeg skal have grafikken farvelagt også og det tager nogen tid. Al grafikken er nu farvelagt. Der mangler kun hjælpefilen, som jeg er begyndt på.
Ikonet ser nu sådan ud - det er vel ikke værst?
Det endte med to versioner - en til monokrome Psion computere og en til farve Psion computere. Da grafikken bliver genereret gennem en billedserie med faste størrelser (640x240) kan der ikke opnåes fuld skærmstørrelse på Series 7 og netBook. Dette kan ikke ændres, da det kræver helt ny grafik og omskrivning af koden. Fuldført 22.08.2003

Farve ikon til RMRDraw
Lave et farve ikon til RMRDraw + patch fil. Fuldført 01.06.2003

Farve ikon til FreeCell
Lave et farve ikon til FreeCell + patch fil. Fuldført 31.05.2003

Farve ikon til PsiList
Lave et farve ikon til PsiList. Fuldført 31.05.2003

Farve ikon til PsiBio
Lave et farve ikon til PsiBio + patch fil. Fuldført 31.05.2003

Farve ikon til RMRFile
Lave et farve ikon til RMRFile + patch fil. Fuldført 17.04.2003

Farve ikon til PocketChess
Lave et farve ikon til PocketChess. Fuldført 16.04.2003

Farve ikon til Compactor
Lave et farve ikon til Compactor. Fuldført 16.04.2003

Farve ikon til Charmap
Lave et farve ikon til Charmap. Fuldført 16.04.2003

Farve ikon til MindTools
Lave et farve ikon til MindTools programpakken.
- Farve ikon til ActionPlanner + patch fil
- Farve ikon til Brainstormer + patch fil
- Farve ikon til CreativeMind + patch fil.
Fuldført 16.04.2003

Farve ikon til Graph32
Lave et farve ikon til Graph32 + patch filer. Fuldført 16.04.2003

Farve ikon til PGP
Lave et farve ikon til PGP + patch fil. Fuldført 15.04.2003

Farve ikon til Encrypt-it!
Lave et farve ikon til Encrypt-it!. Fuldført 15.04.2003

Farve ikon til Collins EG
Lave et farve ikon til Collins EG ordbøger - Easy Lerning og Large G. Fuldført 14.04.2003

Farve ikon til PowerBase
Lave en patch fil til PowerBase. Martin Guthrie har lavet farve ikonet til PowerBase. Fuldført 27.03.2003

Farve ikon til Voyage5
Lave et farve ikon til Voyage5 + patch fil. Fuldført 16.03.2003

PhoneMan
PhoneMan v2.88F har været udgivet på dansk i lang tid. Imens er udviklingen gået stærk, så den engelske PhoneMan nu er ved v2.98F. Programmet er nu så fejlfri at vi kan lave de internationale versioner. Jeg har derfor arbejdet ganske hårdt på den danske udgave. Sammen med Zenobyte har jeg nu kørt sluttest med et godt resultat. Program og hjælpefil er opdateret og klar til implementering. Det regner jeg med sker i den kommende tid. Nu er jeg i gang med 3 plug-in moduler; DataView, ContactsView og SmartSms, som jeg håber bliver klar inden jul. Fuldført 02.12.2002

MyNotes
MyNotes v1.83 er allerede på dansk. Nu arbejder jeg på v1.87. Jeg er ikke kommet ret langt, da jeg mest har koncentreret mig om PhoneMan. Fuldført 11.09.2002


Kontakt: Jeg kan kontaktes via       GnuPG nøgle

Copyright © Michael Degn, 2002-2022.  Dette værk er licenseret under en Creative Commons Navngivelse-Del på samme vilkår som 2.5 Danmark Licens.
Tilbage til toppen
Tilbage til forsiden

Valid XHTML 1.0! Valid css

Besøg siden 28.09.2003